The new Place Vertu

Place Vertu was in the midst of a major redevelopment project designed to breathe new life into the interior and exterior of the centre. Part of this initiative was to revitalize its facade.

The new and improved Place Vertu boasts a light-flooded environment that showcases its new retailers and redesigned storefronts. The food court has also been expanded, renovated and redesigned to be more comfortable than ever, and new lounge areas invite you to relax throughout the mall.

Place Vertu’s modernization has also manifested itself through a new corporate identity that better reflects the centre’s personality. Place Vertu is a location where people from various backgrounds come together. The new logo represents the harmonious rapport between the various cultural and linguistic communities that define the area.